Cursos disponibles

Entendre què és i com funciona la Viquipèdia, i aprendre a utilitzar-la i fer-hi edicions tant a nivell personal com en el si de la tasca eductiva.

En aquest curs aprendràs  crear un scorm i paquet IMS, on hi ha una gran variació d'activitats possibles.

Dibuixar en format vectorial ens permet crear logos, dibuixos cooperatius, murals, ...

En aquest curs aprendràs a editar els vídeos capturats amb qualsevol dispositiu amb els programes Windows Movie Maker i des de la pàgina de youtube.

En aquest curs, aprendrem a fer un ús còmode, satisfactori i responsable dels serveis bàsics de Google. Entendrem les funcions bàsiques del cercador, el correu electrònic, el servei de mapes i calendaris, el servei de blogs i els fitxers en el núvol i, sobre tot, aprendrem a configurar l'ús que en fem per a gaudir de la privadesa desitjada durant la nostra activitat a la xarxa.

L'objectiu del curs és aprendre fer servir el full de càlcul del Drive aplicat a l'aula. Amb aquest curs, s'aprendrà aprendrà a gestionar dades amb el full de càlcul del Drive: gestionar llistes, activitats interactives, enquestes ...

L'ús del mòbil cada vegada és més generalitzat, des de l'educació hem de ser creatius/ves i dotar a aquest dispositiu de diferents opcions perquè ajudi a crèixer al nostre alumnat. (Aquest curs no és un recull d'aplicacions, ni una guia per aprendre a programar aplicacions)

En aquest curs s'aprèn a crear i manipular imatges, ens pot servir o bé per crear imatges per utilitzar en la nostra tasca docent o bé per fer fer activitats amb aquest programa al nostre alumnat.

Els fulls de càlcul, a part de ser una eina molt interessant per a diferents camps de l'àrea matemàtica, també és molt útil i enriquidora per altres àrees, a més, ens permet crear activitats interactives. Aquest primer curs hi trobaràs els aprenentatges per entrar al full de càlcul partint de zero.

En aquest curs aprendreu a fer tots tipus de presentacions; offline; powerpoint, impress, i online, prezis, google, powtoon,i el youtubes, com a petits filmets que també ens serveixen.

WordPress és una eina lliure i gratuïta per al desenvolupament de llocs web en format blog. En aquest curs en veurem les principals característiques i les eines disponibles per a la gestió i personalització del blog. WordPress és una plataforma amb moltes possibilitats per a la tasca docent: des de l'ús compartit de continguts per complementar la tasca lectiva fins a la gestió col·lectiva d'un blog per part de l'alumnat com a projecte de síntesi.